"فراتر از رزومه داوطلبان نگاه کنید و اگر میتوانید نحوه عملکردشان را امتحان کنید"
برای شرکت های جدید ایجاد تیمی که همه اعضای آن عالی باشند به اندازه داشتن گروهی از مشتریان وفاداراهمیت دارد. همچنان که استارتاپ رشد می کند کارآفرینان نیازمند یافتن افراد جدید برای تیم هستند که چشم انداز و اشتیاق مشابهی را به اشتراک بگذارند. درحالیکه ساختارهای استخدامی برای موسسات بزرگ مناسب است، استارتاپ ها در این زمینه به رویکرد متفاوتی احتیاج دارند.
نویسنده مقاله بعد از اینکه دو شرکت از صفر بنا نهاد، روش های مفیدی را برای شناسایی و کار کردن با کارمندان جدیدی که قرار است عضو تمام عیار شرکت باشند، توسعه داد. در ادامه این مقاله با اسکیل ما همراه باشید تا با این روش ها برای یافتن نیروی مناسب آشنا شوید.
1. افراد آینده نگر را استخدام کنید
استارتاپ ها محیط های پرریسکی هستند. کارآفرینان و تیمشان دائما در حال انطباق هستند تا از آینده کسب و کارشان مطمئن شوند. وقتی عضو جدیدی را وارد تیم می کنید اطمینان یابید که او بخشی از تیم آینده نگر شما بشود. فردی را استخدام نکنید که به همان اندازه که میخواهید با مهارت باشد اما به آن چیزی که انجام می دهید عمیقا علاقه مند نباشد.
نه تنها فردی می خواهید که بتواند فرصت ها و چالش های افق کاری شما را ببیند بلکه به شخصی نیاز دارید که از بحث و تبادل نظر بی درنگ درباره موضوعات نهراسد. برای این کار کسانی با ارزش هستند که در بیان نظرات خود بی محابا، صریح و راحت هستند.
2. سابقه مرتبط با کلمات کلیدی موجود در یک رزومه را ببنید
وقتی که نوبت به مهارت های لیست شده در اکثر رزومه ها می رسد، معمولا این لیست طولانی است. در دنیای پر از اصطلاحات تخصصی امروز، استخدام کنندگان به دنبال تطبیق کلمات کلیدی موجود در رزومه ها با کلمات کلیدی مورد نظرشان هستند. تمرکز بر مطالب نوشته شده رزومه، پیدا کردن کیفیت های ضروری برای ساختن یک تیم با مهارت را دچار مشکل می سازد.
به همین دلیل از داوطلبان بپرسید که دو یا سه توانایی اصلی خود را نام ببرند. بر اساس این توانایی ها از آنها آزمون کوچکی بگیرید. با فهمیدن اینکه چقدر از یک موضوع یا حوزه به خوبی اطلاع دارند از اشتیاق آنها و اینکه چگونه کاری را انجام می دهند، بیشتر آگاهی پیدا می کنید. بر اساس تجربه نویسنده مقاله، بهتر است که فردی استخدام شود که در مهارت هایش کامل و حرفه ای باشد حتی اگر دقیقا همان مهارتی که برای نقش خاصی مورد نیاز است را نداشته باشند.
3. به دنبال ویژگی هایی ورای آن چیزی که در رزومه نوشته شده باشید
اگرچه مهارت و تجریه نیازهایی بدیهی هستند، داشتن عضوی در تیم که با فرهنگ سازمانی همخوانی داشته باشد (اگر نگوییم بیشتر) به اندازه مهارت و تجربه اهمیت دارد. درمصاحبه ها معمولا مکالمه هایی تکرار می شوند که از رزومه های پرینت گرفته شده تهیه می شود جایی که داوطلبان و مصاحبه شوندگان تجارب لیست شده را مورد بحث قرار می دهند. پس همه چیز را تغییر دهید. مصاحبه ای را در جایی بیرون از دفتر تدارک ببینید.
تعامل و عملکرد داوطلب در وظایف گذشته اش راعمیق جستجو کنید تا دریابید ایا او با فرایندها و ارزش های سازمان شما سازگار می باشد یا خیر. از رزومه به عنوان راهنما استقاده کنید اما از تجاربی که از پروژ ه ها کسب کردند بپرسید و نظر انها را درباره روند صنعت جویا شوید.
همه ما به طور متفاوتی کار می کنیم. بدون سازگاری مناسب با فرهنگ سازمانی، یک کارمند موفق نیز ممکن است در اجرای نقش خود شکست بخورد.
4. عملکرد داوطلبان را آزمایش کنید
پیشنهادی که نویسنده مقاله به طور جدی عنوان می کند، کار با فریلنسرهاست به خصوص با رشد اقتصاد کار پروژه ای. این به داوطلب و استارتاپ این فرصت را می دهد تا سازگاری خود را بررسی کنند. به خاطر داشته باشید که این گزینه ای برای همه کس یا هر موقعیتی نیست. کسانی که اخیرا فارغ التحصیل شدند یا فریلنسرها در مقایسه با داوطلبانی با نقش های معین و سنتی ، با احتمال بیشتری این رویه را می پذیرند.
امروزه به طور تقریبی 25 تا 30 درصد از نیروی کار ایالات متحده را نیروی کار مشروط (شامل فریلنسرها، متخصصان مستقل، نیروی کار موقت و پیمانکاران و مشاوران مستقل) تشکیل می دهد. و بیش از 80 درصد از شرکت ها برنامه افزایش استفاده از نیروی کار مستقل را دارند. نویسنده مقاله در Picpal با دو فریلنسر کار میکرد که از اعضای تمام وقت تیم شدند. هر دو آنها با پروژه کوتاه مدت شروع به کار کردند اما همراه با رشد شرکت موقعیت آن ها نیز رشد پیدا کرد و به آنها این اجازه را داد تا به صورت اعضای ثابت تیم باقی بمانند.
رشد تیم شما بخشی بدیهی از کسب و کار است و کارآفرینان می بایست در روش هایی که برای استخدام دارند احساس حمایت داشته باشند. با درک شخصیت و آزمودن داوطلبان، استارتاپ ها شانس بیشتری برای یافتن اعضای تیم و قهرمانان مناسب و طولانی مدت دارد.
منبع: www.entrepreneur.com