واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

چین، روباتیک‌ترین کشور جهان خواهد شد؟

چین، روباتیک‌ترین کشور جهان

دانش > روبات - همشهری آنلاین:
فدراسیون بین‌المللی روباتیک،‌IFR اعلام کرد تا سال ۲۰۱۷ کشور چین، با توجه به اتوماتیک‌سازی تمامی کارخانه‌های خودروسازی و الکترونیک خود، از بیشترین تعداد روبات‌های فعال در جهان برخوردار خواهد‌بود.

براساس گزارش رویترز، چین درحال حاضر به عنوان بزرگترین بازار جهانی روبات به ارزش 9.5 میلیارد دلار، از نظر تراکم تعداد روبات از بسیاری از رقبای صنعتی خود عقب‌تر ایستاده‌است. نسبت روبات‌های این کشور به تعداد کارگرانش 30 به 10 هزار است، درحالی که این نسبت در کره جنوبی 437 به 10 هزار، در ژاپن323 در 10 هزار، در آلمان 282 در 10 هزار و در ایالات متحده 152 در 10 هزار است.

به گفته IFR، اما رقابت خودروسازان برای ساخت کارخانه‌های خودروسازی در چین در کنار تورم نرخ دستمزد که رقابت‌پذیری نیروی کارگری چین را دچار فرسایش کرده، باعث می‌شود ذخیره روبات‌های صنعتی تا سال 2017 در این کشور به بیش از دو برابر و به رقم 428 هزار برسد.

گودرون لیتزنبرگر مدیر IFR می‌گوید شرکت‌ها برای بهبود کیفیت و افزایش تولید خود ناگزیرند تا بیشتر در بخش روباتیک سرمایه‌گذاری کنند. درحال حاضر بیشترین میزان تمرکز سرمایه‌گذاری بر نیروی روباتیک در بخش تولید خودرو است، اما تا چند سال آینده این روند بر صنعت الکترونیک نیز اثر خواهد‌گذاشت.

روبات‌سازان ژاپنی درحال حاضر اصلی‌ترین سهام را در بازار روبات در اختیار دارند، درحدود 60 درصد از سهم بازار، اما تولید‌کنندگان چینی با سرعتی بالا درحال رشد هستند و درحال حاضر یک چهارم بازار را در دست دارند. بیشترین بخش باقی‌مانده بازار روبات جهان نیز در اختیار تولید‌کنندگان اروپایی و آمریکایی است.

درحال حاضر چهار شرکت روبات‌سازی، ABB سوئیس، کوکای آلمان، و یاسکاوا و فنوک ژاپن در چین کارخانه دارند و شرکت‌های بیشتری نیز درحال جذب شدن به این منطقه هستند.

اصلی‌ترین مشتری روبات‌ها در چین کارخانه‌های خودروسازی هستند، به حدی که 40 درصد از روبات‌های فعال در چین در این بخش مشغول به کارند، زیرا چین بزرگترین بازار خودرو و بزرگترین مرکز تولید خودرو در جهان به شمار می‌رود.

پس از صنعت خودرو، صنایع الکترونیک وارد این بازی خواهند شد. شرکت Foxconn که تولید گوشی‌های آی‌فون و آی پدهای شرکت اپل را به عهده دارد،‌ درحال حاضر درحال ساخت روبات‌های Foxbot برای کارخانه‌های خود است و در عین حال از روبات‌های تولید شده در دیگر شرکت‌ها نیز در کارخانه‌های خود بهره می‌برد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد