واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

دوچرخه سوارها بخوانند نکاتی را


به‌ گزارش ‌ایسنا، برای دوچرخه‌سواری باید نکات خاصی را رعایت کرد تا از آسیب‌دیدگی‌ جلوگیری شود. نکات زیر می‌توانند به افرادی که قصد دوچرخه‌سواری دارند کمک کند.

۱. از کلاه ایمنی استفاده کنید:

در آمریکا سالانه شش هزار دوچرخه‌سوار دچار آسیب‌دیدگی‌ می‌شوند. آسیب‌دیدگی‌ ناحیه سر ۷۵ درصد این آسیب‌دیدگی‌ها را تشکیل می‌دهد. استفاده از کلاه ایمنی می‌تواند تا ۹۰ درصد از احتمال آسیب مغزی بکاهد. از کلاه‌هایی استفاده کنید که استاندارد باشند.

۲. مطمئن شوید که دوچرخه اندازه شماست:

هنگام خرید دوچرخه مطمئن شوید که اندازه شماست.

۳. صندلی راحت انتخاب کنید:

بعضی صندلی‌های دوچرخه راحت‌تر هستند. طراحی زین دوچرخه برای زنان و مردان متفاوت است.

۴. آرام شروع کنید:

اگر آمادگی جسمانی زیادی ندارید ابتدا دوچرخه‌سواری را آرام شروع کنید. تنها ۳۰ ‌دقیقه رکاب بزنید و ابتدا بر روی سطح صاف حرکت کنید و به تدریج می توانید شدت حرکت را افزایش دهید. بعد از مدتی می توانید بر روی سطح شیب دار حرکت کنید.

۵. لباس راحت بپوشید:

اگر زیاد دوچرخه‌سواری می کنید لباس مخصوص این ورزش را تهیه کنید. این لباس کمتر بدن را دچار حساسیت می‌کند. کفش  های مخصوص دوچرخه‌سواری نیز رکاب زدن برای شما آسان‌تر می‌کند.

۶. در تاریکی مراقب باشید:

بهتر است شب‌ها دوچرخه‌سواری نکنید، بیشتر مرگ‌ها بر اثر تصادف دوچرخه‌سواران بین ساعت ۶ تا ۹ شب اتفاق می افتد. اگر می خواهید در هوای تاریک دوچرخه‌سواری کنید لباس شب رنگ بپوشید و از نوارهای شب رنگ بر روی کلاه خود استفاده کنید.
چسباندن
شب رنگهای مناسب و در جهات مختلف روی دوچرخه باعث دیده شدن بهتر آن و شما می شود.
۷. از قوانین راهنمایی و رانندگی پیروی کنید:

با وجود این که سوار  دوچرخه‌ هستید به علایم راهنمایی و رانندگی توجه کنید و خلاف جهت خیابان حرکت نکنید. با یک دوچرخه‌سوار دیگر کنار هم حرکت نکنید.

۸. به عضلات خود کمک کنید:

بعد از رکاب زدن طولانی مدت بر روی سربالایی، لاکتیک اسید در عضلات شما افزایش می‌یابد و باعث ایجاد و سوزش در عضلات می‌شود. هنگامی که در سراشیبی قرار می‌گیرد پدال را رها نکنید. آرام آرام رکاب بزنید این کار باعث می‌شود که کم کم لاکتیک‌ اسید از بین برود.
یا می توان دنده را عوض کرد تا راحتتر پا زده شود و فشار بر عضلات کم شود. همچنین می توان پیاده شد و مدتی با دوچرخه راه رفت تا خون به عضلات مختلف برسد و آنها را زنده و آماده کند.

۹. وضعیت بدن را تغییر دهید:

وضعیت دست و بدن را مرتبا تغییر دهید. این کار باعث می‌شود که فشار بر روی یک عضله نباشد سعی کنید که دستان خود را برای طولانی مدت بر روی قسمت خمیده دسته دوچرخه قرار ندهید. این کار باعث می‌شود که به دست فشار بیاید.

۱۰. خوب ترمز کنید:

هنگامی که می خواهید ترمز بگیرید از انتهای اهرم ترمز را فشار دهید تا کامل ترمز کار کند. در شرایطی که زمین خیس باشد و بر روی سر پایینی‌ها باید مراقب باشید که درست ترمز کنید. بسیار شدید ترمزها را فشار ندهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد