واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

از بین رفتن هزاران شغل با گسترش هوش مصنوعی

رایورز - هوش مصنوعی مسلماً در آینده، یکی از ارکان رونق اقتصادی ایالات متحده خواهد شد، اما اگر خدمات اجتماعی پیشرفت نکند، میلیون‌ها نفر از کارکنان آمریکایی، مشاغل خود را از دست خواهند داد.

این عبارت، خلاصه‌ای از گزارش کاخ سفید است که اثرات اقتصادی هوش مصنوعی و افزایش اتوماسیون را بررسی می‌کند. به گزارش Mashable، در این گزارش که روز سه‌شنبه منتشر شد، مزایای بالقوه و همچنین معایب افزایش نقش هوش مصنوعی در زندگی انسان‌ها بررسی شده است.

از جمله معایبی که می‌توان برای هوش مصنوعی برشمرد این است که به‌واسطۀ هوش مصنوعی، افراد زیادی شغل خود را از دست می‌دهند.

طبق این گزارش، راه حل پیشنهادی برای حل این معضل، سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش آموزش و پرورش و بخش شبکه امنیت (تأمین) اجتماعی است تا بدین وسیله بتوان کارکنان آمریکایی را برای تحولات آینده آماده ساخت.

این گزارش ابتدا با تأکید بر حرکت رو به‌ جلوی جامعه به سمت هوش مصنوعی، اهمیت فناوری هوش مصنوعی را برای رشد و رونق اقتصاد یادآور شد و اذعان داشت که پیشرفت در فناوری هوش مصنوعی، پتانسیل فوق ‌العاده‌ای برای کمک به ایالات متحده دارد.

این پتانسیل به آمریکا کمک می‌کند تا جایگاه خود را به عنوان پیشگام در حوزه نوآوری حفظ کند. جیسون فورمن (Jason Furman)، رئیس شورای مشاوران اقتصادی طی تماسی که با خبرنگاران داشت، گفت همان‌گونه که می‌دانید، بزرگ‌ترین نگرانی ما در حوزۀ اقتصاد این است که رشد و رونق کافی و همچنین رشد کافی در بهره وری نداریم.

 

 

هیچ چیز مثل هوش مصنوعی نمی‌تواند به ما در افزایش بهره وری و افزایش درآمد و دستمزد کمک کند. این گزارش هیچ بحثی در مورد انواع خاص فناوری هوش مصنوعی نمی‌کند. تشخیص کلاهبرداری و دفاع سایبری از جمله زمینه‌هایی هستند که هوش مصنوعی می‌تواند در پیشبرد آن‌ها کمک به سزایی داشته باشد.

در حال حاضر دقیقا مشخص نیست که کدام صنایع تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار می‌گیرند ولی این گزارش بیان می‌دارد که کارگرانی که تحصیلات کمتر، مهارت کمتر و دستمزد پایین‌تری دارند، بیشتر در معرض تهدید از دست دادن شغلشان هستند.

این گزارش پیشنهاد می‌دهد که پیشرفت در حوزۀ آموزش- که باید از تحول در آموزش کودکان آغاز شود- و افزایش سرمایه گذاری در آموزش شغلی و برنامه‌های بازآموزی به کارکنان کمک می‌کند تا مهارت‌های موردنیاز خود را در مشاغل مرتبط با هوش مصنوعی افزایش دهند.

همچنین برای افرادی که در اثر پیشرفت‌های هوش مصنوعی، کار خود را از دست می‌دهند، باید شبکه امنیت اجتماعی تقویت گردد. این کار در پیشرفت خدماتی نظیر بیمه بیکاری، کمک در جهت کاریابی و حداقل دستمزد بالاتر متجلی می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد