واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

بیمارستان لندن با هوش مصنوعی گوگل، سرطان را تشخیص می‌دهد

رایورز - شرکت گوگل به عنوان بزرگ‌ترین مرکز ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی جهان قراردادی را با بیمارستان مرکزی لندن منعقد کرده است تا به موجب آن سرویس هوش مصنوعی DeepMind را در این مرکز ارائه دهد.

به گزارش رایورز به نقل از اینکوئیرر، گوگل در این اقدام پرونده پزشکی مربوط به CT Scan و MRI بیش از ۷۰۰ بیماری که به این مرکز مراجعه کردند را در اختیار گرفته است و از این طریق می‌کوشد الگوریتمی را ارائه دهد تا فرآیند تشخیص و درمان بیماری‌ها سرعت یابد.

این پروژه با همکاری بنیاد دانشگاه وابسته به بیمارستان لندن انجام می‌شود و بر اساس آن فناوری گوگل برای تشخیص بافت‌های سرطانی از بافت های سالم بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین پیش‌بینی شده است این پروژه زمان لازم برای درمان‌های رادیوتراپی را از چهار ساعت به یک ساعت کاهش دهد.

اسکن‌های مربوط به بیماران مذکور بدون هرگونه نام و نشان در اختیار گوگل قرار گرفته‌اند و بر این اساس نمی‌توانند به عنوان اطلاعات شخصی به مرکز داده گوگل اضافه شوند. این اسکن‌ها به صورت ویژه فقط در دفتر مرکزی گوگل در کالیفرنیا تحلیل می‌شوند و پس از آن به بیمارستان لندن پس داده می‌شوند.

 

 

دانشگاه بیمارستان لندن در این خصوص گفت: «در حال حاضر برای آنکه بتوانیم از روی اسکن‌های CT و MRI بافت‌های سرطانی را از بافت سالم تشخیص دهیم حدود چهار ساعت زمان سپری می‌شود. این فرآیند برای تشخیص بافت‌های سرطانی در ناحیه سر و گردن بیشتر سپری می‌شود. ولی فناوری گوگل به ما کمک می‌کند زمان مذکور را تا یک‌چهارم کاهش دهیم.»

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد