واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

تحلیلها و توصیه هایی به کارآفرینان



نزدیک به 20 سال پیش، پس از گذار از دنیای شرکت‌های بزرگ  به کارآفرینی، به صورت مستقیم با آنچه برای کسب موفقیت لازم است آشنا شدم و دانستم که یک حقیقت بدیهی در این مورد وجود دارد: هیچ الگویی برای فرصت‌ها ، نحوه واکنش به تجربیات جدید و همچنین مشقت‌هایی که با آنها روبرو خواهید شد وجود ندارد.

در حالی که کارمندان برای آزمودن روحیه کارآفرینی خود مشتاق تر می شوند، بسیاری از آنها برای وضعیت نامعلوم پرداخت حقوق‌ به خود، سرمایه‌گذاری در ایده‌‌‌های خود و چالش‌های متمایز نمودن ارزش پیشنهادی شان برای خلق تقاضای بازار، آمادگی لازم را ندارند.

همانطور که جیمز پی بران نویسنده کتاب بزرگترین مرد کوچک در اینباره میگوید: " کارآفرین موفقی بودن همانند دونده دو‌ و میدانی المپیک بودن است. نیاز به تعهد کامل ذهن و جسم دارد. نیازمند مهارت‌های بسیاری است  که همگی باید در سطح جهانی انجام شوند. نیازمند اراده آهنینی است که عده کمی آن را دارند. و نیازمند باور شکست‌ناپذیری است که تا آخر خواهید ایستاد و برنده خواهید شد."


در ادامه این مطلب در اسکیل ما به سه چیزی که باید قبل از کارآفرین شدن برای آن آماده باشید اشاره می‌کنیم:


1. وزن بیشتری برای برند خودتان در نظر بگیرید

آنهایی که از شرکت‌های بزرگ جهانی به کارآفرینی تغییر روند می‌دهند اغلب بر این باورند که برند‌هایی که در گذشته برای آنها کار می‌کردند برگ برنده آنها برای موفقیت است. شاید تا بیست سال گذشته چنین چیزی حقیقت داشت، اما در بازار امروز، مشتریان و ارباب رجوع هایتان به راهکار‌‌هایی خلاقانه و کم هزینه‌ای نیازمندند تا کسب و کارشان رشد و نمو داشته باشد. بیش از رزومه تان، آنها می‌خواهند بدانند که سرویس یا محصول به اثبات رسیده‌ای دارید که میزان نرخ بازگشت سرمایه (ROI  ) آن قابل سنجش باشد.

این برندهای شرکتی مفید هستند، اما آنقدر که شما فکر می‌کنید وزنی ندارند. چرا؟ چون شما منابع، نفوذ و ثروت آن برندها را به همراه خود نیاورده اید. در واقع به هنگام استفاده از این برندها بسیار محتاط باشید. ممکن است ضررشان از سود رساندنشان بیشتر باشد، مخصوصا اگر بخشی از کارت ویزیت شما شوند. شما هیچوقت نمی‌دانید که آیا مشتری تجربه ناخوشایندی با برند خاصی داشته است یا نه. در آخر، تنها برندی که مشتریان به آن اهمیت می‌دهند برند شما، توانایی شما در ارائه ارزش پیشنهادی و سود بالقوه ایست که به آنها پیشنهاد می‌کنید.



2. با آسیب‌پذیر بودن مشکلی نداشته باشید

غرورتان را دور بریزید و آسیب‌پذیر باشید. وقتی از شرکت‌ بزرگ جهانی به کارآفرینی تغییر روند می‌دهید، شروع به یادگیری چیزی می‌کنید که نمی‌دانستید. مخصوصا اگر فقط وابسته به خودتان باشید یا بخشی از یک گروه کوچک، اگر دانش و خرد کافی برای رقابت را نداشته باشید، به زودی از دور خارج می‌شوید.
گروه مشاوره‌ای تشکیل دهید تا بتوانید به آن تکیه کنید. این گروه مشاوره باید متشکل از افرادی باشد که شما می‌شناسید و به آنها اعتماد دارید – تا جایی که به آنها این اجازه را بدهید که تفکر، ایده‌ و اهداف شما را به چالش بکشند. کارآفرینی تجربه‌ای ساده است (!؟). دیگر برند شرکتی و زیربنایی نخواهید داشت که از آسیب‌پذیری و نقاط ضعف دانشیتان پشتیبانی کند. اما می‌توانید خود را با افراد مناسبی هم‌تراز کنید که شما را نسبت به کار و کسبتان زیرک‌تر،خردمندتر و آگاه‌تر کند.


3. به خودتان باور داشته باشید که می‌توانید این کار را انجام دهید
این چیزیست که بیشتر از همه راجع به آن می‌شنوید و البته سخت‌ترین قسمت است. باور کلمه‌ای بزرگ است که عمق و عزم و اراده زیادی پشت آن است. باور‌ داشتن ، توانایی اعتماد به خود در برابر تمام مشکلات است. باور دانستن این می باشد که شما یک شانس برای ایجاد تاثیر اولیه دارید. باور توانایی دوباره برخاستن در هنگام از دست دادن اعتماد به نفستان می باشد.

باور به خود، امید و اعتماد به نفس برای حرکت رو به جلو  را می‌دهد و شما را به کامیابی نزدیک‌تر می‌کند. دامنه مشاهداتتان را گسترده‌تر می‌کند و دید جامعی برای دیدن اطراف و فرا رویتان را به شما می‌دهد. باور شور شما را برای دنبال نمودن فرصت های بی پایان تقویت می نماید؛ و  به شما خاطر نشان می کند که روحیه کارآفرینی را با نوسازی ، بازسازی و پایداری در آغوش بکشید.

همانطور که بازار به ما یادآوری می‌کند، تجارت فرد را تعریف نمی‌کند بلکه این فرد است که تجارت را معنا می‌بخشد، تغییر روند از شرکت‌های بزرگ جهانی به کارآفرینی می‌تواند سفری بسیار اختصاصی و مجزا باشد. به جای مقایسه خود با دیگران و زیر‌ سوال بردن تصمیمات خود  بر اساس نظرات دیگران، موارد ذکر شده و آمادگی خود برای کارآفرینی را مورد ارزیابی قرار دهید.



منبعwww.entrepreneur.com


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد