واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

پیش بینی آینده زبان برنامه نویسی در دستان زبان Go گوگل

زبان برنامه نویسی GO

آینده زبان برنامه نویسی در دستان گوگل

جاوا بین مهندسان نرم افزار جهان محبوب‌ترین زبان برنامه‌نویسی محسوب می‌شود. به طور کلی گفته می‌شود که تقریبا همه شرکت‌های فناوری از این زبان برنامه‌نویسی استفاده می‌کنند و حتی برای توسعه بخش‌های مختلف اندروید گوگل هم این پلتفرم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جاوا با همه محبوبیت و کاربرد خود حفره‌های امنیتی فراوانی را شامل می‌شود و گوگل با توسعه زبان برنامه‌نویسی مجزا سعی کرده است این حفره‌ها را از میان بردارد.

شرکت گوگل که از سال ۲۰۰۹ به صورت مخفیانه روی زبان برنامه‌نویسی خود کار می‌کرد، هم‌اکنون آن را با نام Go در اختیار مهندسان نرم‌افزار قرار داده است و پیش‌بینی می‌شود این پلتفرم طی چند سال آینده به محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین زبان برنامه‌نویسی جهان تبدیل شود. این زبان توسط رابرت گریسمر، راب پایک و کن تامپسون توسعه داده می‌شود.

«جیسون بوبرل» مدیر تولید این زبان برنامه‌نویسی اعلام کرد که بر اساس برنامه‌ریزی‌های گوگل، Go طی چند سال آینده جاوا را هم پشت‌سر می‌گذارد و به کاربردی‌تری زبان برنامه‌نویسی جهان تبدیل می‌شود.

او اظهار داشت که یادگیری این زبان برنامه‌نویسی نسبت به جاوا بسیار آسان‌تر است، حفره‌های کمتری دارد و قابلیت‌های بیشتری را در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهد.

بوبرل در این خصوص توضیح داد: «توسعه این زبان برنامه‌نویسی کامل شده است و مهندسان نرم‌افزار می‌توانند آن را مورد استفاده قرار دهند. این پلتفرم آسانی را با قابلیت‌های کاربردی آمیخته است و یک کارشناس نرم‌افزار آگاه به زبان‌های برنامه‌نویسی در کمتر از ۲ ساعت می‌تواند نحوه استفاده از آن را بیاموزد.»

البته کارشناسان بر این باورند که جاوا به این زودی‌ها جایگاه خود را به رقبا نمی‌دهد و با وجود مشکلات فراوانی که دارد، همچنان به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

مثال زیر برنامه Hello World را در گو پیاده‌سازی می‌کند:

package main
import "fmt"

func main() {
fmt.Println("Hello, World")
}

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد