واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

تخمین بیل گیتس: تا 30 سال آینده 10 میلیون نفر بر اثر بیماریها کشته می شوند



هشدار بیل گیتس به دولت ایالات متحده : ” تا 30 سال آینده 10 میلیون نفر کشته می شوند “

در تاریخ 3 ژوئن forbs میزبان چهارمین اجلاس نیکوکاری بود. 200 نفر از رهبران، کارآفرینان اجتماعی و مدیران کسب و کار در این اجلاس شرکت کردند.

بیل گیتس بنیان گذار مایکروسافت نیز در این اجلاس حضور داشت و در یک بحث با موضوع “چه مسائلی در عکس العمل جهانی به بیماری ابولا اشتباه بود و چگونه می توانیم خودمان را برای تهدیدات آینده آماده کنیم.” شرکت نمود.

او در سخنرانی خود گفت: “هیچ نیازی نیست که در رابطه با بیماری ابولای بعدی وحشت و اضطراب ایجاد کنیم، با وجود همه مراحل اشتباهی که در دفعه قبل برداشتیم و آزمون و خطاهایی که انجام دادیم اکنون دیگر می توانیم با آگاهی بیشتر، هماهنگی بالاتر و ابزارآلات بهتر، در مقابل تهدیدات آینده واکنش نشان دهیم.”
بیل گیتس در ادامه می گوید: “ما به جای اینکه نگران بیماری هایی مثل ابولا باشیم که از طریق مایعات بدن انتقال پیدا می کنند، باید نگرانی عمیق خود را از بیماری هایی ابراز کنیم که از طریق هوا منتقل می شوند مانند آنفولانزاهای کشنده که کنترل آنها بسیار دشوار می باشد. سوال بعدی اینست که ایالات متحده چقدر خود را برای این فاجعه آماده کرده که حتی آنرا می توان با یک جنگ تمام عیار مقایسه نمود.”

او این سوال مهم را مطرح می نماید که: “آیا داشتن یک ارتش آماده به کار مهمتر است و یا یک گروه بزرگ پزشکی آماده به کار؟”

بیل گیتس ادامه می دهد که: “چیزی که من آنرا پیش بینی می کنم و احتمال آنرا خیلی قوی می دانم اینست که تا 30 سال آینده درحدود 10 میلیون نفر به دلیل بیماری های انتقالی از طریق هوا، دلایل طبیعی و کشتار ناشی از بیوتروریسم، کشته خواهند شد. ما می توانیم از طریق آموزش، آماده به کار داشتن گروه ها و لیست تجهیزات مورد نیاز، خود را برای این جنگ تمام عیار آماده کنیم.”

بطور کلی بیل گیتس نقش دولت را در زمینه ساخت بسترهای مناسب برای بهداشت عمومی، نه فقط در داخل بلکه در مرزهای خارجی، بسیار مهم ارزیابی می کند و بر روی این نکته تاکید می کند که: “دولت نقش غالب را در این زمینه بازی می کند.”

بیل گیتس و ملیندا گیتس در پایان این اجلاس جایزه بشردوستی امسال را از Warren Buffett دریافت کردند.

منبع: مجله فربز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد