واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

راکت فضاپیمای فالکون نتوانست خوب فرود آید

گزارش ویدئوئی از فرود و انفجار راکت فضاپیمای فالکون (از سیناپرس)

سیناپرس: راکت ماهواره بر فالکون نه که ماموریت انتقال فضاپیمای ترابری دراگون را به مدار زمین برعهده داشت ، در هنگام بازگشت به زمین نتوانست بر اساس برنامه ریزی انجام شده ، روی سکوی شناور مخصوص فرود آمده و پس از واژگون شدن ، منفجر شد .

فضاپیمای دراگون و  راکت ماهواره بر فالکون 9  که حامل 2 هزار کیلوگرم مایحتاج و آذوقه مورد نیاز فضانوردان ایستگاه فضائی بین المللی بود ، روز بیست و ششم فروردین با موفقیت از پایگاه فضائی  Cape Canaveral به ماموریت اعزام شدند . در این ماموریت ، کپسول ترابری دراگون ، مایحتاج مورد نظر فضانوردان مقیم ایستگاه بین المللی فضائی  را به مدار زمین منتقل کرد . تنها بخش غیر موفق این عملیات ، عدم اجرای دقیق فرود راکت ماهواره بر Falcon 9  بود که نتوانست آن طور که پیش بینی شده بود با موفقیت به زمین برگشته و فرود آرامی داشته باشد . بر اساس گزارش منتشر شده از سوی ناسا و همانطور که در ویدئو مشاهده می شود ، این راکت موفق نشد به طور عمود روی سکوی دریائی پیش بینی شده فرود آمده و پس از سقوط و بر خورد باسطح این شناور ، منفجر شد .

مدیران شرکت فضائی اسپیس ایکس امیدوار بودند با فرود آرام و موفقیت آمیز این راکت ماهواره بر ، قادر به استفاده دوباره از آن باشند . راکت ماهواره بر فالکون 9 Falcon 9 rocketدارای چهل و نه متر ارتفاع بوده و موفق شد کپسول ترابری دراگون را که فاقد سرنشین بود به مدار زمین منتقل کند . این عملیات طی تنها چهار ده دقیقه انجام شد .  لازم به توضیح است که کشتی مورد نظر ، فاقد سرنشین بوده و از راه دور کنترل می شد .

منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد