واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

مردم عجیبی که 70 سالگی برایشان جوانی است! (+عکس)

زندگی ابتدایی آن‌ها و هماهنگی‌شان با طبیعت و کوه‌ها باعث شده است که به بیماری‌های عصر جدید آلوده نشوند، بیماری‌های سرطانی را نمی‌شناسند؛ آن‌ها از آجیل‌های خشک بسیار می‌خورند که حاوی B-۱۷-۱۷ هستند و در بدن به مادّه ضد سرطانی تبدیل می‌شوند و دیابت، چاقی، فشار خون، سوء هاضمه یا زخم معده و سایر بیماری‌ها را به دلیل اینکه هیچ‌وقت نگرفته اند، نمی‌شناسند.

از هزاران سال پیش تاکنون، انسان در جستجوی اکسیر جاودانگی و ابدیت است، که البته امروزه بیشتر شبیه افسانه‌هاست تا واقعیت. به نظر می‌رسد گروهی از مردم، تمام این اسرار را می‌دانند و از عمر طولانی و سلامت عالی برخوردارند. آن‌ها قوم مسلمان هونزا هستند که در شمال پاکستان زندگی می‌کنند؛ میانگین سنی آن‌ها کمتر از ۱۰۰ سال نیست و عجیب نیست که بسیاری از آن‌ها تا ۱۵۰ سالگی عمر می‌کنند!

مردم هونزا در نزدیکی کوه‌های قراقروم، در مکانی بنام «درّه جاویدانها» زندگی می‌کنند و قبایل مسلمان هستند و حدود ۹۲۰ هزار تن جمعیت دارند. چیزی که جای تعجب دارد این است که آن‌ها مریض و پیر نمی‌شوند و ۷۰ سالگی برای آن‌ها مرحله جوانی به حساب می‌آید. زنان و مردان دقیقاً مانند کودکان در سلامت عالی به سر می‌برند و پوست تازه و شاداب دارند و اصلاً عجیب نیست که سن هر فرد از آن‌ها به ۱۵۰ سال برسد، و زنان می‌توانند حتی در ۷۰ و ۸۰ سالگی باردار شوند و بچه به دنیا بیاورند.

فاصله آن‌ها از شهر و سر و صداهایش و دوری از تکنولوژی که باعث تنبلی می‌شود، و زندگی آن‌ها در بین کوه ها، مهمترین راز‌های جوانی دائمی و سن طولانی آن‌هاست. آن‌ها فقط سبزیجات و میوه می‌خورند و با خوردن کمی شیر، تخم مرغ و پنیر پروتئین می‌گیرند. به ندرت و شاید سالی دو بار گوشت بخورند. گوشتی هم که می‌خورند، فقط گوشت گوسفند یا مرغ است؛ و فقط دو یا سه ماه در سال آب میوه‌های تازه می‌نوشند. حجم وعده‌های غذایی مردم هونزا اندک است. وعده صبحانه آن‌ها یک بشقاب زردآلوی تازه یا حبوبات جوشانده و نان هندی است. در فصل زمستان هنگام ناهار زردآلوی خشکِ در آب‌خوابانده و در فصل تابستان زردآلوی‌تازه می‌خورند. شام آن‌ها هم شامل نان هندی، سبزی و میوه فصل است و علاوه بر این که همیشه تمرین یوگا می‌کنند، عادت دارند در مسافت‌های بسیار طولانی که کمتر از ۲۰ کیلومتر نیست، در روز قدم بزنند.

بیماری‌های عصر جدید را نمی‌شناسند

زندگی ابتدایی آن‌ها و هماهنگی‌شان با طبیعت و کوه‌ها باعث شده است که به بیماری‌های عصر جدید آلوده نشوند، بیماری‌های سرطانی را نمی‌شناسند؛ آن‌ها از آجیل‌های خشک بسیار می‌خورند که حاوی B-۱۷-۱۷ هستند و در بدن به مادّه ضد سرطانی تبدیل می‌شوند و دیابت، چاقی، فشار خون، سوء هاضمه یا زخم معده و سایر بیماری‌ها را به دلیل اینکه هیچ‌وقت نگرفته اند، نمی‌شناسند. هیچ یک از همه‌گیری‌های کشنده که به سایر نقاط دنیا سرایت کرده‌اند به آن‌ها نرسیده ‌است و تنها چیزی که از آن رنج می‌برند، اختلالات چشم ناشی از دود بر اثر پختن و آماده سازی غذا با آتش است.

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

در سال ۱۹۸۴ میلادی اتفاقی که در فرودگاه لندن رخ داد باعث شهرت مردم هونزا شد، روی پاسپورت مردی به نام «عبدمبندو» تاریخ تولد ۱۹۳۲ نوشته شده بود، در حالی که چهره اش شبیه جوان‌های سی ساله به نظر می‌رسید، او را بازداشت کردند و پس از بازجویی درباره مردمش و سبک زندگی آن‌ها صحبت کرد.


معنی هانزا یعنی: متحد شدن با هم در یک جبهه مثل تیر (پیکان)

قبایل هانزا به زبان بروشسکی صحبت می‌کنند.

این عقیده وجود دارد که آن‌ها نوادگان سربازان یکی از لشکر‌های اسکندر مقدونی هستند که در گذرگاه باریکی در هیمالیا، راه خود را گم‌کردند.

منبع: بیتوته

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد