رییس دامپزشکی شهرستان همدان گفت: در طرح پالایش لبنیاتی های سنتی این شهرستان مشخص شد که شیر 99 درصد این واحدها تقلبی است .
به گزارش ایرنا، امیرحسین نقی پور روز
دوشنبه در جلسه اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان همدان اظهار
داشت: اردیبهشت ماه 60 واحد صنفی لبنیاتی سنتی بازرسی و از شیر آنها نمونه
برداری شد که در 99 درصد آنها تقلب ثبت شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین تخلف مربوط به افزودن آب، نمک و مواد ضد عفونی کننده شناسایی شده است.
رییس
دامپزشکی همدان گفت: نمک با هدف جبران غلظت و طعم به شیر اضافه می شود و
برای پنهان کردن بار میکروبی شیر، مواد ضدعفونی کننده مانند وایتکس استفاده
می شود.
نقی پور تاکید کرد: شیر مورد نیاز لبنیاتی های سنتی به طور
مستقیم از روستا و دامداران خریداری شده و هیچ گونه آزمایشی برای سنجش بار
میکروبی و تایید سلامت شیر انجام نمی شود.
وی افزود: واحدهای متخلف در مرحله نخست اخطار دریافت می کنند و سپس جهت پلمب به مراجع قضایی معرفی می شوند.
رییس دامپزشکی شهرستان همدان یادآوری کرد: تقلب در شیر از موارد تخلف صریح در قوانین و مقررات دامپزشکی محسوب می شود.