بزرگ ترین مزرعه عمودی جهان و سربسته در ژاپن قرار دارد که ۱۰۰ برابر بیشتر از مزارع معمولی تولید می کند. موسس این مزرعه که میرای (Mirai)، به ژاپنی یعنی آینده، نام دارد با همکاری شرکت جنرال الکتریک سیستم نورپردازی مخصوصی را با چراغ های LED طراحی کرده است. برج هایی که در این مزرعه قرار دارد شامل ردیف هایی با سینی های حاوی خاک هستند که از دما،رطوبت، نو و تاریکی یکسانی بهره می برند.
شهرداری پاریس به گروهی از معماران ماموریت داده است تا برای سال 2050 پاریس برنامه ای تعیین کنند که از انتشار گازهای گل خانه ای این شهر بزرگ تا میزان ۷۵٪ کاسته شود. نام این پروژه Paris Futuristic 2050 و شامل آسمان خراش های زراعتی است که هم وظیفه پاک کردن هول را بر عهده دارند و هم غذا و سبزیجات را به صورت محلی تولید و عرضه می کنند.
شرکتی به نام Vertical Harvest یا برداشت عمودی از پروژه خود که کارخانه ای پر از سبزی و گوجه فرنگی بود پرده برداری کرد. با یک سیستم گردان، گیاهان به ترتیب به یک طبقه بالاتر هدایت می شوند تا از نور طبیعی بهره مند شوند.
باغچه هوایی ای را تصور کنید که در زمان استراحت میان کارهایتان در آن قدم می زنید و یا برای خود سبزی می کارید. شون کاسیدی (Sean Cassidy) و جو ویلسون (Joe Wilson) دو طراح داخلی هستند که ایده مبتکرانه شبکه ارگانیک + که باغچه ای هوایی است را ارائه داده اند.
سنجاقک نام پروژه وینست کالبات (vincent Callebaut) است و در واقع یک مزرعه محلی عمودی متشکل شده از 28 مزرعه کشاورزی است. تنوع زیادی در این محصولات این مزارع وجود دارد و شامل میوه، سبزیجات، گوشت، لبنیات و گندم می باشند.
برای تولید محصولات ارگانیک محلی در چین، شرکت معماری JAPA طرحی را ارائه داده است که شبکه پویای عمودی یا به اختصار Dyv-Ne نام گرفته است. قرار است تا محل برپایی شبکه پویای عمودی در نزدکی شهر ها باشد و در سراسر سال محصول تولید کند.
این مزرعه 54 متری در سوئد ساخته خواهد شد و سبزیجات بر روی مارپیچ هایی از بالا تا پایین کاشته خواهند شد. محصولا از بالا کاشته می شوند و کم کم از روی مارپیچ با طبقات پایین تر منتقل می شوند تا در نهایت در پایین ترین طبقه برداشت شوند.
این مزرعه که بر روی سینی های پلاستیکی در ونکور کاشته شده است و 50 گونه متفاوت از گیاهان برگ دار را در خود جای داده است. این مزرعه کوچک با مساحتی حدود 1.30*1.70 متر مربع برابر با یک مزرعه 65000 متر مربعی محصول تولید می کند. همچنین با استفاده از فناوری های جدید، فقط ۸٪ آبی را که یک مزرعه برای کاشت همین محصولات نیاز دارد استفاده می کند.
بلیک کوراسک (Blake Kurasek) آسمان خراشی زنده برای شهر شیکاگو طراحی کرده است. این آسمان خراش با استفاده از فناوری هایی از قبیل سایبان های خورشیدی و کفپوش های فولادی مش بندی شده، به نفوذ نور مناسب و گردش هوا کمک می کند. همچنین، انواع درختان، گیاهان و میوه هایی مانند درخت سیب، آلبالو و حتی نعنا در آن قابل کاشت است.