انرژى نهفته شده در درون جوانهٔ گندم باعث مىشود تمامى سلولهاى بدن زنده و شاداب گشته و به فعالیت خود ادامه دهند. در درون جوانهٔ گندم بزرگترین نیروها و انرژىهاى عالم هستى نهفته شده که باعث خونسازی، تغذیه و شاداب نگه داشتن کلیهٔ سلولهاى بدن و در نهایت جارى شدن انرژى در بدن مىگردد و اگر شخصى هر روز صبح بهجاى نان از جوانهٔ گندم استفاده کند (به همراه شیر و عسل) هیچگاه انرژىهاى خود را از دست نمىدهد و هیچگاه بیمار نمىگردد.
اشخاصى که داراى قدرت شفادهندگى مىباشند براى تقویت دید هالهها و تقویت انرژىهاى بدن، حتماً از هلیلهٔ سیاه و جوانهٔ گندم استفاده نمایند، آن هم به همراه ورزش مناسب (حرکات تنفسى 'پرانا' و حرکات موزون و نرم 'کاتا' ) در هواى سالم کوهستان. براى انجام دادن تمرینات، حرکات، تمرکز و... به علت افزایش سوخت و ساز، بدن احتیاج به یکسرى ویتامین دارد که مىتوانید با خوردن جوانهٔ گندم که شامل ویتامینهاى زیر مىباشد آن را جبران کنید:ب۱، ب۲،ب۳،ب۶،ب۱۲،ب. کمپلکس، ئی، منیزیم، آلبومین، چربىها و املاح معدنى' .
از دانههاى دیگر نیز مىتوانید مثل جوانهٔ گندم استفاده نمائید: 'جوانهٔ نخود، جوانهٔ عدس، جوانهٔ ماش، جوانهٔ سویا، جوانهٔ یونجه (آلفا، آلفا) و...' .
طرز تهیه جوانهها
براى بهدستآوردن جوانهٔ گندم باید گندم زنده یعنى با پوست و بىعیب باشد، که بهقدر نیاز آن را در ظرفى ریخته پس از شستن آنقدر آب بر روى آن مىریزیم تا تقریباً نیم سانتىمتر آب روى آن بایستد. پس از بیست و چهار ساعت آب اضافى آن را خالى کرده، مىگذاریم تا نیش بکشد و قابل خوردن گردد (برای خوردن، جوانه و دانه باهم خورده می شود). براى نگهدارى و مانع شدن از رشد زیادى جوانهها مىتوان آن را در کیسهٔ متقالى ریخت، در آن را بست و در یخچال گذاشت و براى روزهاى بعد خورد.
جوانهٔ سایر دانهها نیز کم و بیش به همین ترتیب بهدست مىآید، منتها با مدتى کمتر یا بیشتر، سعى نمائید دانهها را تا زدن جوانه روزى چندبار (سهبار در روز) به نرمى بشوئید تا از مسمومیت احتمالى آنها جلوگیرى شود.
جوانه جو براى کمبود فسفر در بدن مورد مصرف است که اجماع ویتامین هاى جو در ماءالشعیر و پودر مالت ..نهفته است