واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

حفاظت از ابنیه‌های کاهگلی با نانوعایق‌های ساخت دانش‌بنیان‌ها***

حفاظت از ابنیه‌های کاهگلی با نانوعایق‌های ساخت دانش‌بنیان‌ها
محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری اراک موفق به تولید عایق‌های نانویی برای حفاظت از سازه‌های کاهگلی شدند.

علی جمشیدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی فناوری نانو در جمع خبرنگاران مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی را زمینه تحقیقاتی این شرکت نام برد و افزود: ما به منظور تولید انبوه محصولات خود اقدام به راه اندازی خط تولید در پارک فناوری اراک کردیم.

به گزارش ایسنا، وی دو عایق جدید با مواد ارزان‌قیمت را از دستاوردهای فناورانه این شرکت نام برد و یادآور شد: فرمولاسیون این عایق‌ها به گونه‌ای است که می‌تواند سطوح چرب مثل ایزوگام و قیرگونی را عایق‌بندی کند.

جمشیدی چسب بتن، عایق نانو و چسب کاشی را از دیگر محصولات تولید این شرکت دانست و اظهار کرد: عایق نانوی تولید شده یک عایق‌کننده تمام سطوح در برابر آب است. این عایق این قابلیت را دارد که هم داخل ملات استفاده شود و هم به صورت تک جزئی، دوجزئی و چند جزئی قابل مصرف است.

به گفته وی، این عایق برای حفاظت از سازه‌های کاهگلی نیز به کار می‌رود.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه از این عایق می‌توان در بناهای کویری و کوهستان که روزها دما بالا و شب‌ها دما کمتر است، برای حفاظت سازه استفاده کرد، افزود: عایق‌های تولید شده قابل استفاده از سوی افراد بدون نیاز به فرد متخصص است. این محصول به عراق و ارمنستان صادر شده است و در حال رایزنی با تاجیکستان هستیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد