واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

لطفا تست اچ آی وی بدهید؛ شرم و حیا را کنار بگذارید/ یک ویروس مرگبار که حضورش دارد فراموش می‌شود (فیلم)

حالا وقت نگرانی است؛ حالا که سن تجربه رابطه جنسی پایین آمده، آموزش و پرورش و صدا و سیما هم اطلاع‌رسانی نمی‌کنند.

عصر ایران؛ سمیه جاهد عطائیان _ حالا وقت نگرانی است؛ حالا که سن تجربه رابطه جنسی پایین آمده، آموزش و پرورش و صدا و سیما در مورد راه های انتقال اچ آی وی در ایران و خطرات این بیماری اطلاع رسانی چندانی ندارد، وقت نگرانی است تا بدانیم زنگ خطر شیوع ویروس اچ آی وی و گسترش بیماری ایدز در جامعه به صدا درآمده است. حالا دیگر شکل و شمایل مبتلایان و انتقال دهندگان این ویروس تنها درگیر اعتیاد نیستند و ممکن است جوان رعنایی که سوار بر اتومبیل آخرین مدل شده است، به این ویروس مبتلا بوده و از آن بی‌خبر باشد. برای همین است که انجمن احیای ارزش ها به صورت محرمانه و رایگان از تمام متقاضیان تست اچ آی وی می گیرد.

این روزها طرح جوانی جمعیت و حذف یارانه وسایل پیشگیری از بارداری مثل کاندوم از جمله موارد دیگری است که احتمال افزایش آمار ابتلا به اچ آی وی را به خصوص در میان دهک های پایین درآمدی جامعه و اقشار آسیب پذیر افرایش دهد..
از سوی دیگر با شیوع بیماری کرونا در سالهای اخیر و توجه ظرفیت درمانی کشور به این بخش از میزان آموزش های نصفه و نیمه گذشته در حوزه پیشگیری از ایدز کاسته و اهمیت آنرا نیز زیر سوال برده است. در حال حاضر که تمام فاکتور ها از احتمال گسترش این ویروس در ایران حکایت دارد باید بدون پرده در مورد راه های انتقال اچ آی وی و پیشگیری از آن با مردم به خصوص جوانان صحبت شود. بله پیشگیری بهتر از درمان است اما وقت آن رسیده که به این شعار در حوزه پیشگیری از ایدز بیشتر توجه شود.

دانلود ویدئو

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد