واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

چرا هزاران آمریکایی در حال رفتن از شهرهای بزرگ هستند

هزاران آمریکایی در حال گریختن از شهرهای بزرگ هستند

شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۶

نویسنده: تایلر دوردن (Tyler Durden)


چرا بسیاری از مردم به ناگهان در حال تخلیه شهرهای بزرگ در آمریکا هستند؟ اخیرا درباره اینگونه مهاجرت که در خارج از ایالت کالیفرنیا در حال رخ دادن است مطالبی نوشته ام اما واقعیت این است که آنچه که در آنجا روی میدهد فقط بخشی از یک اتفاق در سطح ملی است.

جمعیت تعدادی از بزرگترین شهرها مستمرا در حال کم شدن است و این باعث سردرگمی بسیاری از متخصصینی است که شاهد آمار و ارقام مربوط به آن هستند. البته دلایل زیادی وجود دارد که مردم بخواهند از شهرهای بزرگی چون شیکاگو، دیترویت، بالتیمور و کلیولند مهاجرت کنند.برای تعدادی از خانواده ها علت فقط یک زندگی بهتر برای کودکانشان است. اما همانطور که در زیر مشاهده می کنید دیگرانی هم هستند که فکر می کنند روزگار به سوی یک پیچ آخرالزمانی پیش میرود و شهرهای بزرگ جایی نیستند که کسی بخواهد در زمان فروپاشی اقتصادی، شورش ها، ناآرامی های شهری و... در آنها حضور داشته باشد.
طبق آمار منتشر شده از سوی دفتر سنای آمریکا شیکاگو در فاصله سال های 2015 تا 2016 بیشترین آمار مهاجرت را به خود اختصاص داده است. دیترویت و بالتیمور نیز در رده های بعدی قرار دارند.
کوک کانتری بیش از 66000 مهاجرت را شاهد بوده که رقم بالایی برای مهاجرت در فاصله یک سال است.
کلیولند و میلواکی نیز در رده بالای این لیست قرار داشتند. البته این شهرها بیشتر در مناطق سردسیر و یا مناطقی بوده اند که با مشکلات اقتصادی درگیر هستند.
بنابراین نباید مردم ساکن این شهرها را برای مهاجرت به شهرهای گرمتر یا با وضعیت اقتصادی بهتر ملامت کرد.
اما دیگرانی که از شهرهای بزرگ نقل مکان می کنند نگران سرنوشتی هستند که این کشور در حال رفتن به سوی آن است. احتیاج به هوش سرشار نیست که بشود فهمید ناامیدی و نفرت اطراف ما در حال گسترش است و بسیاری حتی بر این عقیده اند که شرایط آبستن نا آرامی و درگیری های مدنی است. در حقیقت داگ کیسی نویسنده یکی از کتاب های پرفروش بر این عقیده است که به زودی شاهد جنگی داخلی خواهیم بود که با بحران اقتصادی کلید خواهد خورد.
او می نویسد: ردپای بحران هنگامی دولت از کارتر به ریگان تغییر پیدا می کرد قابل مشاهده بود. اکنون نیز می توان بحرانی را پیش بینی کرد که همسان و یا بدتر از جنگ داخلی است. او می افزاید در آمریکای امروز میتوان ناسازگاری را مشاهده کرد که بی شباهت به شرایط قبل از جنگ داخلی نیست. در حال حاضر این بیشتر تنفر است که به چشم می آید. تا بحال این دو جناح دموکرات و جمهوری خواه بودند که با یکدیگر درگیر بودند اما با گفتگو به نتیجه میرسیدند، ولی اکنون شاهد تنفری بین این دو گروه هستیم که به نظر با خوشی به پایان نخواهد رسید.
این نویسنده بر این باور است که بحران اقتصادی پیش رو ماشه این انفجار خواهد بود. او میگوید: این اتفاق بالاخره روی خواهد داد و من نگران آن هستم اما در وضعیتی هستیم که انگار کشور در شرف وقوع جنگ داخلی است. آنچه روی خواهد داد بسیار جدی تر از یک سقوط اقتصادی خواهد بود اما با این سقوط اقتصادی آغاز خواهد شد.
بدون شک سیستم اقتصادی ما هم اکنون مستعد سقوط است و وقتی اوضاع واقعا بد شود مردم چگونه به آن پاسخ خواهند داد؟
بسیاری بر این باورند که باید قبل از اینکه ما جواب این سوال را بیابیم از مراکز پرجمعیت نقل مکان کنند.
برای مثال در گذشته نه چندان دور نشریه شیکاگو تریبیون مطلبی نوشت با این عنوان که چرا بسیاری در حال مهاجرت به منطقه گریت نورث وست هستند؟ یکی از این افراد به نام ترور ترلر سابقا ساکن کالیفرنیا بوده که قبل از انتخابات اخیر به ایداهو شمالی نقل مکان کرده.
ترور ترلر 44 ساله که به همراه خود یک اسلحه کمری اسمیت وسون دارد سال گذشته از لانگ بیچ کالیفرنیا به اینجا آمده و اخیرا کمی کمتر از 400 هزار دلار برای یک خانه سه خوابه هزینه کرده است.
ترلر که در یک مجموعه محلی مشغول کار است میگوید که اوباما فاکتور اصلی در انتخاب او بوده است. او میگوید که رئیس جمهور آتش تنش های نژادی را در آمریکا شعله ور کرده، میزان بدهی ملی را به صورت خطرناکی افزایش داده، با لایحه حقوق ثانویه مخالفت کرده و نتوانسته جلوی بلندپروازی های اتمی ایران و کره شمالی را بگیرد.
تلر میگوید هرکدام از این عوامل میتواند باعث هرج و مرج شود برای همین او و همسرش اقدام به ذخیره غذا، اسلحه و مهمات کرده و جلوی ورودی منزلشان دربی آهنی نصب کرده اند.البته این فقط آمریکایی های عادی نیستند که نگران آنچه در پیش است میباشند.
کمتر از یک هفته پیش سی ان ان برنامه ای را با این عنوان پخش کرد:" انبارهای میلیونرها:چطور آن یک درصد خود را برای آخرالزمان حاضر میکنند"
بسیاری از نخبگان دنیا از جمله مدیران بنیادهای تامینی، ستارگان ورزشی و مدیران صنعتی ( گفته میشود بیل گیتس در هر زمینه ای انبارهای دارایی برای خود فراهم کرده است) تصمیم گرفته اند که برای خود، خانواده و کارکنانشان پناهگاه های مخفی پیش بینی کنند.
گری لانچ مدیر کمپانی تگزاس بیس میگوید فروشش در سال 2016 به مشتری های صاحب انبارهای زیرزمینی در مقایسه با سال 2015 به میزان 700 درصد رشد داشته است در حالی که تنها پس ازانتخابات ماه نوامبر ریاست جمهوری آمریکا میزان فروش به میزان 300 درصد رشد داشته است.
پس اگر همه چیز روبراه است چرا بیل گیتس و دوستان میلیونرش تمایل دارند انبارهای لوکس مایحتاج را خریداری کنند؟
کسی هست که در اینباره توضیحی دهد؟
هرجا که نگاه میکنید خرده فروشی هایی در حال برچیده شدن هستند و نشانه های وضع قرمز اقتصادی در حال دیده شدن هستند اما آنهایی که انبارهای نیازمندی های حیاتی را به نخبگان میفروشند هر روز پول بیشتری درمی آورند.
خود من واقعا علاقه دارم که مالک یکی از این انبارها باشم چون بسیار فریبنده است.
یکی از این پناهگاه ها به نام ویواس ایکس پوینت در نزدیکی بلک هیلز در داکوتای جنوبی قرار دارد و شامل 575 انبار نظامی است که تا سال 1967 میلادی به عنوان انبار مهمات کاربرد داشته اند.
این مجموعه اکنون به مکانی تبدیل شده که میتواند 5000 نفر را اسکان دهد. برای امکانات داخلی هر انبار بین 25000 تا 200000 دلار هزینه شده است که این بستگی به این دارد که مالکین یک فضای کوچک را به عنوان خانه در نظر داشته باشند و یا مکانی با همه تجهیزات.
خود مجموعه نیز با تمامی نیازمندی های یک شهر کوچک تجهیز خواهد شد نیازمندی هایی همچون سالن تئاتر، مدرسه، باغچه و گلخانه، بیمارستان و باشگاه ورزشی.
هدف این ایده نخبه سالارانه این است که وقتی دوره آخرالزمانی در آمریکا فرا رسید این افراد بتوانند فارغ از دنیای خارج به سلامت از این بحران گذر کنند.
این در حالی است که اکثر مردم عادی جامعه کاملا شاهد آنچه در حال روی دادن است هستند. آن چیزی که ناگهان آنها را گرفتار میکند و فراری از آن نخواهد بود.


مجموعه مربوطه سیاست
برچسب ها

مرتبط:

- نخبگان بی خبرند؛ جامعه (آمریکا) در آستانه گسست قرار دارد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد