واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering
واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار»     (HT-CSURE)

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)

Hooshyar-Tavandar Common Subsidiary Unit for Research & Engineering

سود در پرورش قزل آلاست

کمتر کسی فکرش را می کند که سرمایه گذاری در شیلات چقدر می تواند سودآور باشد. آبزی پروری حوزه ای است که منتظر سرمایه گذار است و برای آن حداقل یا حداکثری وجود ندارد. پول نیوز امروز شرایط و فرصت های سرمایه گذاری در شیلات را بررسی کرده است.
پول نیوز – اسم سرمایه‌گذاری که می‌آید خیلی ها یاد حوزه هایی مثل مسکن و بانک می افتند در حالی که فرصت های غیر قابل انکاری در حوزه های مغفولی مثل شیلات وجود دارد. رضا فراهانی، معاون دفتر توسعه منابع آبزی شیلات در گفت و گو با پول نیوز تاکید می کند که سودآورترین تجارت در بخش کشاورزی، آبزی پروری است. 

البته کاغذبازی های دولتی اینجا هم برای سرمایه گذارها، دردسر ساز شده اند. فراهانی در این باره می گوید: صدور مجوز برای سرمایه گذاری که وارد این حوزه می شود بسته به شرایط خود شخص و بخشی که برای سرمایه گذاری انتخاب کرده، بین 6 ماه تا 2 سال طول می کشد. چرا که درخواست او باید در کمیسیون چندین ارگان بررسی شود؛ از سازمان محیط زیست و اداره آب گرفته تا سازمان دامپزشکی. 

این مقام مسئول همچنین درباره تسهیلات سازمان شیلات به سرمایه‌گذاران گفت: بر اساس قانون تسهیلات، تسهیلات ارائه شده در هر منطقه متفاوت است اما بر اساس یک قاعده کلی، این سازمان 80 درصد سرمایه مورد نیاز را به صورت وام با سود بازپرداخت 15 درصد ارائه می کند و 20 درصد باقی مانده هم باید توسط خود سرمایه گذار در قالب آورده نقدی به کار گرفته شود. 

فراهانی قزل آلا را یکی از سودآورترین حوزه ها برای سرمایه گذاری دانست و گفت: پرورش ماهی قزل ‌آلا طلایی ترین راه درآمدزایی در شیلات است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد